Oferte locuri de munca top

Complex balnear nou, pe aproape 7 hectare

Un nou complex balnear este propus să fie realizat într-o localitate din apropierea unui mare municipiu.

Acest proiect a fost aprobat, recent de Comisia Tehnică de Amenajarea Teritoriului și Urbanism a Județului Cluj.

Viitorul complex va fi realizat în localitatea Jucu de Sus, la circa 23 km distanță de municipiul Cluj-Napoca.

Conform documentației tehnice, complexul balnear nou-propus va fi edificat pe un teren cu suprafața de circa 6,7 hectare, din care zona balneară propriu-zisă va ocupa o suprafață de 1,5 hectare.

De asemenea, complexul va mai cuprinde o zonă dedicată spațiilor de cazare și restaurantelor, o zonă verde cu alei pietonale și velo pe o suprafață de 2,6 hectare în apropierea lacului din sat, dar și o zonă de belvedere pe versant.

„Construirea acestui centru balnear cu apă sărată va aduce beneficii atât pentru clujenii și ceilalți turiști care optează pentru tratament balneologic specific, cât și pentru localnici, prin locurile de muncă nou-create și efectul pozitiv asupra operatorilor economici din zonă”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Beneficiarul acestei investiții este comuna Jucu, administrația locală fiind cea care va suporta și costurile de extindere și branșare la rețelele edilitare, de construire a clădirilor propuse, de edificare a infrastructurii rutiere de acces și conexe, dar și de amenajare a spațiilor publice, a locului de joacă pentru copii și a parcului.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iulie-august2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Sus