Oferte locuri de munca top

Prefabricate beton

LEMACONS , produce o gama variata de elemente prefabricate din beton necesare in infrastructura rutiera astfel:

  • Elemente prefabricate din beton pentru podete casetate si pentru podete dalate;
  • Grinzi precomprimate cu corzi aderente pentru poduri utilizate la constructia podurilor realizate la comanda clientului, pe baza de proiect de executie intocmit fie de client, fie de catre echipa noastra de specialisti.

CERTIFICARI

Elementele prefabricate LEMACONS SRL sunt realizate in conformitate cu standardul european SR EN 15050 + A1:2012 si sunt certificate CE de catre Organismul de Certificare CERTIND S.A. pentru controlul productiei in fabrica. Elementele prefabricate din beton sunt esentiale in construirea suprastructurilor (poduri, podete, viaducte si pasaje) si sunt proiectate conform claselor de incarcare impuse de clasa tehnica a drumului sau a strazii conform incarcarilor specificate in Eurocod.

INFRASTRUCTURA RUTIERA

ELEMENTE PREFABRICATE DIN BETON

AVANTAJE UTILIZARE

DURABILITATE SI SIGURANTA: Elementele prefabricate LEMACONS reprezinta piloni de durabilitate si siguranta in exploatare: durata minima de viata normata este de 50 de ani. Certificarile pe care le detinem atesta rezistenta acestora in timp si durabilitatea.

EFICIENTA ECONOMICA: Productia in serie implica reducerea costurilor datorita standardizarii tiparelor si optimizarii proceselor de productie, facand prefabricatele noastre nu doar economice, ci si performante.

LIVRARE RAPIDA, IMPLEMENTARE EFICIENTA, PREZERVAREA CALITATII FINALE: Prefabricatele de serie se evidentiaza printr-un termen de livrare redus, ceea ce presupune un termen scurt de dare in folosinta, fara compromisuri asupra calitatii finale.

MANEVRARE USOARA LA MONTAJ: Elementele prefabricate sunt proiectate pentru a fi usor manevrate si montate pe pozitie. Aceasta nu doar optimizeaza procesul de instalare, ci si reduce timpul si efortul necesare pentru punerea in functiune a proiectului.

IMBINARE EFICIENTA SI RITM RIDICAT DE EXECUTIE: Unele elementele prefabricate sunt prevazute cu elemente proprii de imbinare, asigurand un ritm rapid de montare a acestora. Acest aspect contribuie la eficienta generala a lucrarilor si la optimizarea resurselor.

ESTETICA ATRACTIVA: Elementele prefabricate ofera un aspect estetic atractiv, in special in cazul elementelor la vedere. Design-ul lor bine finisat adauga valoare vizuala proiectului, imbunatatind aspectul estetic al constructiei.

Podete casetate din aripi si cadre tip C

Podete casetate din aripi si cadre tip P

Podete dalate din aripi, elevatii si dale

Executia procesului de producere a elementelor prefabricate se face in conditii controlate, aceasta realizandu-se prin:

  • Efectuarea activitatilor pe baza de proceduri elaborate, avizate si aprobate de factori competenti;
  • Utilizarea de echipamente corespunzatoare, verificate periodic;
  • Verificarea conformitatii executiei proceselor cu Planul de control calitate, verificari si incercari;
  • Efectuarea inspectiilor si incercarilor prevazute in PCCVI;
  • Instruirea periodica a personalului;
  • Auditarea elementelor prefabricate.

Elementele prefabricate se livreaza insotite de declaratia de performanta si marcajul CE, precum si de instructiuni de transport, manipulare si depozitare. Performanta noastra remarcabila se bazeaza pe aplicarea principiilor unui sistem de management certificat de Organismul de Certificare Certind, conform standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR ISO 45001:2018.
Elementele prefabricate standardizate reprezinta alegerea ideala pentru proiectele ce vizeaza durabilitatea, eficienta economica si implementarea rapida.
Cu LEMACONS, aveti garantia unor solutii de incredere pentru proiectele dumneavoastra de infrastructura.

 

Sus