Oferte locuri de munca top

CNIR: Au fost angajati primii 15 ingineri

Primii 15 ingineri au fost angajați pe perioadă nedeterminată în cadrul Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR). Aceștia urmează să înceapă activitatea după perioada de preaviz (după caz).

În următoarea perioadă, concomitent cu derularea proiectelor și preluarea altor investiții de infrastructură rutieră, CNIR va continua concursurile pentru angajarea de specialiști.

Cei 15 ingineri angajați, alături de ceilalți colegi, vor fi implicați în derularea primelor patru proiecte de Autostradă și Drum Expres transferate de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), inclusiv contractele conexe ale acestora.

Contractele conexe se referă la: servicii de supervizare pentru proiectare și execuție a lucrărilor, servicii de întocmire a documentațiilor cadastrale, servicii de asistență și reprezentare juridică etc.

CNIR SA are contracte de muncă semnate pentru 40 de angajați din care 15 ingineri (8 ingineri specializați Căi Ferate Drumuri și Poduri CFDP, majoritatea cu peste 10 ani experiență, inclusiv verificatori de proiect atestați).

Primele patru proiecte de Autostradă/Drum Expres în analiză la CNIR:

  1. Autostrada ”Unirii” (A8) Târgu Mureș-Târgu Neamț, secțiunea Miercurea NirajuluiLeghin, loturile: 1C Sărățeni-Joseni, 1D Joseni-Ditrău, 2A Ditrău-Grințieș, 2B Grințieș-Pipirig
  2. Autostrada București-Brașov (A3), tronson Ploiești-Brașov (112 km.)
  3. Drum Expres Focșani-Brăila (73 km.)
  4. Drum Expres Bacău-Piatra Neamț (51 km.)

Trei luni de activitate

În cele trei luni de la numirea conducerii executive CNIR au fost realizate:

  1. Aprobarea primului Buget de Venituri și Cheltuieli
  2. Aprobarea componentei de management a planului de administrare (Componenta de management stabilește misiunea, obiectivele, acțiunile, resursele și indicatorii de performanță financiari și nefinanciari pentru derularea activității).
  3. Semnarea protocolului predare-primire pentru primele patru proiecte de infrastructură rutieră
  4. Contracte de muncă semnate pentru 40 de angajați.

Precizări privind situația concursurilor lansate în mandatul conducerii interimare

Pentru clarificarea unor informații trunchiate apărute în spațiul public privind concursurile de angajare la CNIR derulate în cursul anului trecut, CNIR face precizarea că procedurile de recrutare au prezentat anumite elemente de neconformitate.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iulie-august2024

Revista Arena Constructiilor iulie-august 2024

Sus