Oferte locuri de munca top

Doua poduri din judetul Constanta vor fi reabilitate cu peste 40 mil lei

Au semnate contractele pentru reabilitarea Podului de la Basarabi (DN3) ce traversează Dunărea și a Podului de la Poarta Albă (DN22C) peste Canalul Poarta Albă – Midia-Năvodari.

Contractul pentru reabilitarea Podului de la Basarabi are valoarea de 18,94 milioane de lei (fără TVA), iar cel pentru reabilitarea Podului peste canalul Poarta Alba – Midia – Năvodari are valoarea de 21,43 milioane de lei (fără TVA).

Asocierea câștigătoare este Geiger Transilvania SRL – Pod-Proiect SRL.

Durata contractului este de 15 luni (dintre care 4 luni pentru proiectare și 11 luni pentru execuție).

”Am putut să semnez ambele contracte cu ofertantul desemnat câștigător inițial de CNAIR doar după ce au fost soluționate două contestații la CNSC și o plângere la Curtea de Apel București”, a explicat Cristian Pistol, directorul general CNAIR.

Podul de la Basarabi (DN3), cu o lungime totală de 233,80 m (inclusiv viaductele), asigură legătura rutieră pe traseul București – Călărași – Constanța și a fost construit in anul 1983.

Podul de la Poarta Albă (DN22C), cu o lungime totală de 213.60 m (inclusiv viaductele), asigură legătura rutieră între Constanța – Medgidia – Cernavodă și a fost construit în anul 1987.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus