Oferte locuri de munca top

O singura oferta pentru modernizarea a 15 km din DJ293

O singură ofertă a fost depusă pentru atribuirea contractului de execuție a lucrărilor de modernizare a circa 15 km din drumul județean DJ293 pe teritoriul județului Botoșani, au anunțat oficialii județeni.

Valoarea estimată a contractului este de 59 milioane de lei, fără TVA.

Oferta depusă este în evaluarea comisiei de achiziții din cadrul autorității contractante Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, instituție subordonată Consiliului Județean Botoșani.

Întregul proiect de modernizare a DJ293, Mileanca – Codreni – Puțureni – Coțușca, în valoare de 16 milioane de euro, va fi finanțat exclusiv din fondurile alocate de către Consiliul Județean Botoșani.

Singura ofertă a fost depusă de firma Columna AG SRL din județul Botoșani, având subcontractant pe Plus Domino SRL Suceava, iar terț și subcontractant pe Tehnic Asist SRL Botoșani.

Oferta se află în evaluare calificare și tehnică până la data de 30 iulie.

Durata contractului este de 36 de luni.

„Este un efort financiar semnificativ pentru bugetul județului. Din bugetul Consiliului Județean am finanțat realizarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, iar acum Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, din sumele pe care le-am alocat în acest an, realizează licitația pentru lucrările de modernizare a celor 15 kilometri de drum de piatră”, a declarat Doina Federovici, președinta Consiliului Județean Botoșani.

În acest moment, CJ Botoșani are în derulare alte cinci proiecte de modernizare a drumurilor de piatră, care totalizează peste 42 de kilometri.

Un dezvoltator autohton pregateste construirea de spatii pentru comert si servicii

Valoarea acestor proiecte se ridică la aproximativ 44 milioane de euro, 35 milioane de euro reprezentând fondurile atrase din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar 9 milioane de euro cofinanțarea asigurată din bugetul Consiliului Județean Botoșani.

Rețeaua de drumuri județene din Botoșani măsoară 652 de kilometri, din care, în ultimii trei ani, au fost modernizați peste 200 de kilometri.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus