Oferte locuri de munca top

Drumul national DN59B: trei oferte pentru consolidarea a 16 km

Trei oferte au fost depuse în cadrul procedurii de achiziție publică lansată pentru atribuirea contractului de consolidare a drumului DN59B Cruceni – Livezile, județul Timiș.

Valoarea totală estimată a contractului este de 77,86 milioane de lei și 82,83 milioane lei, fără TVA.

Autoritatea contractantă este Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., prin Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara.

Pentru contractul de proiectare și execuție a lucrărilor „Consolidare DN 59B km 44+000 – km 60+000, Cruceni-Livezile” au depus oferte următorii operatori economici:

* Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA

* Asocierea Drumuri și Poduri Banat SRL & Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL & Buzu RRB Design SRL & DRU-PO SRL

* PORR Construct SRL.

Contractul cuprinde servicii de proiectare faza DTAC, PT, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări.

Durata contractului este de 16 luni, din care 4 luni proiectare și 12 luni execuție.

Oferta castigatoare a unui contract rutier de 10 mil euro va fi reevaluata

Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice și va desemna ofertantul câștigător care va executa lucrările în cadrul obiectivului în cauză.

În cadrul contractului, se vor executa lucrări de consolidare a drumului pe o distanță de 16 km, lucrări la acostamente, amenajare intersecții, parcări și stații pentru transportul în comun, dispozitive de colectare şi evacuare a apelor pluviale, lucrări de siguranța circulației, refacere și protejare a utilităților etc.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus