Oferte locuri de munca top

Nodul rutier Romanasi: trei oferte pentru proiectare si executia lucrarilor

Trei asocieri de firme au depuse oferte în cadrul procedurii de achiziție publică lansată pentru atribuirea contractului ce vizează realizarea nodului rutier Românași (A3 – km 26), sectorul Poarta Sălajului – Nușfalău.

Valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție este de 71,37 milioane de lei fără TVA, iar sursa de finanțare va fi asigurată din fonduri europene – Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:

* Drum Inserv SRL – Infra Expert AD (România / Bulgaria);

* GP Săgeata Prod SRL – SYLC Con Trans SRL (România);

* SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL (România).

Durata contractului de proiectare și execuție este de zece luni, din care trei luni perioada de proiectare și șapte luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor variază în funcție de durata ofertată de operatorul economic desemnat câștigător, între 60 de luni și 120 de luni perioada de garanție.

Prin realizarea Nodului Rutier Românași va fi îmbunătățit nivelul de confort al utilizatorilor întrucât se va asigura descărcarea traficului de pe autostrada Braşov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, secțiunea 3B Mihăiești – Suplacu de Barcău, subsecțiunea 3B2 Zimbor – Poarta Sălajului, până la finalizarea subsecțiunii 3B3 Poarta Sălajului – Zalău.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele, în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Lucrari rutiere de 260 mil euro, pentru care concureaza mari firme

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus