Oferte locuri de munca top

140 mil euro, finantare pentru reabilitarea retelelor termice

Au fost semnate trei contracte de finanțare din Fondul pentru Modernizare pentru municipiile Craiova, Constanța și Cluj-Napoca.

Valoare totală a proiectelor este de peste 957,77 milioane lei (peste 192,48 milioane euro), din care valoarea totală a finanțării din Fondul pentru Modernizare este de peste 693 milioane lei (peste 139 milioane euro).

Cele trei contracte vizează:

* Modernizarea rețelelor de distribuție a energiei termice la consumatorii finali din municipiul Craiova – Faza I

Valoarea totală a proiectului este de 47,36 milioane euro, din care valoarea totală a finanțării din Fondul pentru modernizare este de 39,37 milioane euro.

De acest proiect se ocupă Termo Urban Craiova SRL.

* Finalizarea reabilitării rețelelor termice primare, continuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice secundare și a punctelor termice din municipiul Constanța

Valoarea totală a proiectului este de 74,06 milioane euro, din care valoarea totală a finanțării din Fondul pentru modernizare este de 49,95 milioane euro.

* Retehnologizarea procesului de producere, transport și distribuție a energiei termice în SACET Cluj-Napoca, în vederea creșterii eficienței energetice și reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră CO2 – Centrala Termică de Zonă (CTZ) Someș Nord reconfigurată. LOT 1 – CTZ retehnologizat, inclusiv rețeaua de transport agent primar, rețelele de distribuție aferente punctelor termice din conturul CTZ reconfigurat

Viitor ansamblu imobiliar, pe un teren de aproape 7 hectare

Valoarea totală a proiectului este de 71,05 milioane euro, din care valoarea totală a finanțării din Fondul pentru modernizare este de 49,98 milioane euro.

Finanțarea afost acordată în cadrul apelului aferent Programului-cheie 5 – Cogenerare de înaltă eficiență și modernizarea rețelelor de termoficare — Sprijin pentru modernizarea și realizarea de centrale în cogenerare de înaltă eficiență și pentru modernizarea rețelelor de termoficare.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2024

Sus