Oferte locuri de munca top

Autostrada A0 Bucuresti Sud: Inca un tronson va fi dat in trafic la finele lunii iulie

Tronsonul de autostradă cuprins între drumul național DN4 și Autostrada Soarelui A2 (circa 10 km) este următorul lot care va fi dat în trafic pe zona de Sud a Capitalei.

”Presăm și sprijinim antreprenorul să finalizeze lucrările cât mai repede posibil, estimarea pentru darea în trafic fiind sfârșitul lunii iulie”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

Antreprenorului lotului 1 este constructorul turc Alsim Alarko Sanayi Tesisleri Ve Ticaret AS.

Șantierul Lotului 1 al Autostrăzii A0 București Sud cuprinde și lucrările de execuție unuia dintre cele mai importante noduri rutiere din România, și anume nodul rutier dintre Autostrada Bucureștiului A0 și Autostrada Soarelui A2.

Acesta este cel mai nou nod rutier dintre două autostrăzi din România.

La acest proiect a început montarea rosturilor de dilatare pe zona bretelelor. A început asfaltarea pentru conectarea bretelelor la Autostrada A2.

Se lucrează cu mai multe finisoare, atât pe zona pasajului principal, cât și pe zona bretelelor.

Prima cale de rulare dinspre Cernica spre Glina este deja asfaltată cu primul strat de asfalt. În prezent se lucrează la frezarea asfaltului în proximitatea A2 pentru a se conecta cu bretelele de încărcare-descărcare dintre A2 și A0; se montează arapetului, atât pe zona mediană, cât și pe zona laterală și se lucrează la sistemul de iluminat public.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2024

Sus