Oferte locuri de munca top

ANEVAR are un nou presedinte

Adrian Popa Bochis, Presedinte ANEVAR 2024-2025

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România are un nou președinte pentru perioada 2024 – 2025.

Este vorba despre Adrian Ioan Popa Bochiș care îl inlocuiește pe Radu Călin Timbuș, preşedinte ANEVAR între anii 2022-2023.

Debutul mandatului lui Adrian Ioan Popa Bochiș coincide cu sărbătorirea a 32 de ani de la nașterea profesiei de evaluator în România: 1992- 2024 și a 20 de ani de când ANEVAR a fost declarată Asociație de Utilitate Publică: 2004 – 2024.

Componența noului consiliu director care îi va fi alături la conducerea Asociației în următorii doi ani este:

* Radu Călin Timbuș – președinte în perioada 2022-2023;

* Ioan Bercu – prim-vicepreşedinte;

* Adrian Vascu – vicepreşedinte – preşedinte al Comisiei de calificare şi atestare profesională;

* Sorana Adina Crișan – vicepreşedinte – preşedinte al Comisiei ştiinţifice şi de standarde;

* Camelia Iuliana Despina – vicepreşedinte – preşedinte al Comisiei de evidenţă a membrilor;

* Gheorghe Vîță – vicepreşedinte – preşedinte al Comisiei de verificare şi monitorizare;

* Dan Ivănescu – vicepreşedinte – preşedinte al Comisiei de relaţii interne şi internaţionale;

* Dragoș Mihai Alexandru – vicepreşedinte – preşedinte al Comisiei juridice;

* Mihai Gheorghe Sîrb – trezorier.

* Robert Iulian Tatu – secretar general.

Desemnarea castigatorului unui contract de peste 2 mil euro, anulata

Adrian Popa Bochiș a ocupat funcția de Vicepreședinte în Consiliul director în perioadele 2014-2017 și 2020-2021, funcția de Prim-vicepreședinte între anii 2022-2023. Acesta activează ca Lector ANEVAR începând cu anul 2002.

„Profesia de evaluator are un rol important în mediul dinamic al economiei românești. Estimarea valorii bunurilor este reglementată prin lege în țara noastră și reprezintă exclusiv activitatea membrilor ANEVAR. Ne preocupăm în permanență ca rapoartele de evaluare să fie întocmite cu respectarea Standardelor de evaluare obligatorii pentru profesie și a Codului de etică, monitorizăm activitatea colegilor noștri în cadrul unui proces riguros și, nu în ultimul rând, asigurăm pregătirea profesională continuă pentru membrii ANEVAR, astfel încât produsul pe care îl livrăm în piață să fie realizat după cele mai înalte standarde. Toate aceste demersuri au rolul de a intensifica percepția unei imagini pozitive a corpului profesional pe care îl reprezentăm, dinspre autorități, beneficiarii rapoartelor de evaluare, colaboratorii noștri interni și externi. În anul 2024 se împlinesc 20 de ani de când Asociația noastră a fost declarată de Utilitate Publică, membrii săi servind interesul public prin natura profesiei, încă de la înființarea ei, din anul 1992. De asemenea, un alt punct strategic declarat este implementarea inovației și a tehnologiilor în procesele de lucru interne, urmărind să răspundem adecvat provocărilor cu care se confruntă profesia, ascultând vocea membrilor noștri și pe cea a beneficiarilor rapoartelor de evaluare ”, declară la început de mandat, Adrian Popa Bochiș, noul Președinte ANEVAR.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus