Oferte locuri de munca top

A8: A fost desemnat constructorul pentru sectiunea Tg Mures – Miercurea Nirajului

Toate proiectele de autostrată finanțate din PNRR intră, de astăzi, în linie dreaptă o dată cu desemnarea câștigătorului pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Târgu Mureș – Târgu Neamț, parte din Autostrada Unirii A8.

Acest contract presupune inclusiv realizarea drumului de legătură dintre Autostrăzile A8 și A3 în lungime de 2,4 km.

După semnarea contractului, constructorul turc Nurol Insaat Ve Ticaret AS va avea la dispoziție 6 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru finalizarea lucrărilor.

Contractul, în valoare de 2,46 miliarde lei (fără TVA), prevede include construirea a 36 de poduri/pasaje/viaducte, dintre care un pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 256 metri.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea acestora dacă este cazul.

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

Autostrada Unirii, în lungime de aproximativ 304 km, este compusă din secțiunile Târgu Mureș – Târgu Neamț și Târgu Neamț – Iași – Ungheni.

Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț va traversa Carpații și va asigura prima conexiunea dintre Moldova și Transilvania pe o rută de mare viteză.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus