Oferte locuri de munca top

Resort din Deltă – interesantă oportunitate de investiție imobiliară 

O interesantă oportunitate de investiție imobiliară a fost prezentată în stil open house, în cadrul unui eveniment organizat recent de către Anca Rusu, sales associate al agenției RE/MAX Plus Constanța.

”Amore Resort”, amplasată într-o locație impresionantă a Deltei Dunării, pe brațul Sf. Gheorghe, reprezintă un plasament imobiliar foarter atractiv.

Se află în satul Băltenii de Sus, județul Tulcea și este compus din patru unități de cazare (parter + etaj + mansardă).

Acestea au fiecare câte zece camere, dotate cu tot confortul necesar.

Locația dispune și de un restaurant, precum și piscină, parcare privată și ponton  betonat, neexistând pericol de inundații.

Oaspeții se pot bucura de diverse activități, cum ar fi plimbări cu barca, echitație, plimbări cu ATV sau biciclete, dar și pescuit sau canotaj.

Resortul oferă și posibilitatea organizării de evenimente private sau corporate, punând la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 100 de locuri.

Pe lângă terenul de 3.800 mp, din care construcțiile ocupă 2.000 mp utili, pentru că se află în afara biosferei, potențialii investitori ar putea beneficia de extindere, în funcție de preferințele lor.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, pe lângă prezentarea proprietății, invitaților li s-a pregătit o cină specială, urmată de o petrecere incendiară.

Aceștia s-au putut bucura și de peisajul deosebit, specific Deltei, concomitent cu creionarea unui posibil nou plan de afaceri.

„Aflat în domeniul Horeca de peste 25 de ani, actualul proprietar al resortului s-a decis să își îndrepte atenția către deschiderea unei noi afaceri, de îmbuteliere a apei plate, astfel că dorește să vândă Amore Resort pentru 2,5 milioane de euro, sumă ce include TVA doar pentru prima lună, pâna la 1 decembrie, apoi taxa adăugându-se la suma cerută. Interesant de menționat este faptul că viitorul cumpărător va primi drept bonus o barcă rapidă (150 CP), model Cap Camarat”, ne-a dezvăluit reprezentanta RE/MAX Plus Constanța.

(Contact: Anca Rusu, mobil: 0721.329.793)

Sus