Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorul Prime Kapital ofera spre inchiriere locuintele nevandute in Bucuresti

Locuințele din București finalizate și nevândute ale dezvoltatorului Prime Kapital vor fi oferite spre închiriere, ”cu contribuția financiară a unor investitori instituționali”.

Această tranzacție inițială va cuprinde aproximativ 120 de unități, reprezentând 15% din stocul de locuințe finalizate până în prezent în Marmura Residence și în prima fază a Avalon Estate, proiecte rezidențiale dezvoltate în București.

„Am decis să extindem oferta și să includem acum și posibilitatea de a închiria. (…) Potrivit acordului cu co-investitorii noștri, ne aflăm acum în procesul de amenajare a 120 de apartamente și townhouse-uri destinate închirierii (…),”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Office & Residential în cadrul Prime Kapital.

Chiriașii pot alege dintr-o gamă variată de opțiuni de mobilier, a adăugat Maggie Kitshoff.

Aceasta este prima tranzacție prin care Prime Kapital va oferi apartamente de închiriat în marile orașe din România.

Prețurile de închirierile vor începe de la 450 euro pe lună +TVA.

Prime Kapital a finalizat până în prezent peste 800 unități în București. Alte 800 de unități se află în construcție și sunt planificate pentru finalizare până la sfârșitul anului 2023 și în primul trimestru al anului 2024, în Iași și Ploiești.

Blocuri cu sapte niveluri, intr-un viitor ansamblu mixt

Prime Kapital se ocupă și de administrarea proprietăților în numele asociațiilor de proprietari, pentru 5 ani de la finalizarea proiectelor rezidențiale.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2023

Sus