Oferte locuri de munca top

Incep lucrările la etapa II a Centurii Beiusului

Proiectul tehnic al etapei a II-a a Centurii Beiuș a fost predat săptămâna trecută de către proiectanți.

În paralel cu verificarea aspectelor tehnice și financiare, până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi obținute toate avizele necesare eliberării autorizației de construire, a declarat Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor.

Acesta a precizat că pe 11 septembrie va da ordinul de începere a lucrărilor și în săptămâna 11 – 15 septembrie constructorii vor începe efectiv lucrările.

Acest tronson continuă etapa întâi a centurii, de la nodul rutier aflat în construcție, situat pe drumul național la intrarea în Beiuș, înainte de depozitul firmei Pantano, până la drumul județean spre Delani, pe lângă pădure, așa cum se vede în imaginile alăturate.

Valoarea contractului este de peste 4 milioane de euro.

Lucrările vor fi terminate în vara anului viitor.

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

”Ne propunem ca ambele tronsoane ale centurii să fie date în circulație simultan”, spune Ilie Bolojan.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia Centurii Beiuş – Etapa II, a fost atribuit asocierii de firme Drum Asfalt (Leader) şi Ile Viorel Construct. Valoarea contractului este de 14.678.561 lei, fără TVA.

Etapa II a Centurii Beiuş va avea o lungime de 2 kilometri, înspre localitatea Delani şi două benzi, câte una pe sens, din DN76.

Noul tronson va face legătura între Centura Beiuş şi DJ 764 Beiuş – Roşia – Aleşd şi va asigura accesul către viitorul Parc Industrial Beiuş.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2023

Sus