Oferte locuri de munca top

Un drum TransRegio este in pregatire

S-au pus bazele realizării unui nou proiect rutier, de mare importanță pentru locuitorii din zonă și nu numai.

Astfel, a fost semnat un parteneriat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Consiliul Județean Hunedoara în vederea realizării obiectivului de investiții TransRegio Hunedoara – Sântuhalm – Autostrada A1.

În prima etapă, va fi elaborat studiul de fezabilitate, pentru ca apoi să se poată trece la fazele de proiectare și execuție.

”Nu voi avansa un termen final pentru realizarea acestei investiții de amploare, dar pot spune cu mâna pe inimă că este un proiect de care vor beneficia toți locuitorii județului Hunedoara, mai ales cei din municipiile Hunedoara și Deva. Este un pas important, pentru că acum avem certitudinea că vom putea realiza o legătură directă cu autostrada, pe lângă cele existente la Simeria Veche și Șoimuș”, a declarat Nistor Laurențiu, Președintele Consiliului Județean Hunedoara.

La finalul acestui proiect, Deva, reședința județului, va avea ieșire directă la autostradă, la fel și Hunedoara.

De la darea în folosință a autostrăzii, descărcarea directă spre Deva a fost subiect permanent de discuție în toate campaniile electorale.

A fost o chestiune mult trâmbițată de președinții care au condus Consiliul Județean Hunedoara, dar și o problemă pe care toate partidele o dădeau ca rezolvată.

25 mil euro pentru constructii ingineresti, dupa refacerea SF-ului proiectului

„Îndrăznim să facem acest proiect de o importanță deosebită pentru toți, mai ales că avem alături de noi Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, un partener de nădejde. Mă aștept să fie critici legate de modul cum va fi amplasat acest nod rutier, la fel cum au fost și în cazul descărcării de la Șoimuș, care s-a realizat, deși multă lume nu credea în reușita acestei lucrări. Timpul va arăta cât este de important acest proiect” a declarat Nistor Laurențiu, Președintele Consiliului Județean Hunedoara.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus