Oferte locuri de munca top

Cosmin Tobolcea, numit in Consiliul Director de Certificare al FIDIC

Cosmin Tobolcea, vicepreședinte al Asociației Române a Inginerilor Consultanți (ARIC), a fost ales președinte al Programului FIDIC Certified Consulting Engineer, devenind astfel membru în cadrul Consiliului Director de Certificare al FIDIC Credentialing Limited.

Consiliul de Certificare este numit de Consiliul de Administrație FIDIC Credentialing Limited și supraveghează conținutul și procesele programelor de certificare FCL.

Acesta este un organism autonom în ceea ce privește dezvoltarea, evaluarea, supravegherea și administrarea tuturor programelor, politicilor, procedurilor și activităților de certificare.

Este responsabil pentru stabilirea cerințelor de eligibilitate pentru certificare și recertificare, planificarea programului de certificare, managementul eticii și integrității, precum și pentru determinarea examinării și a altor instrumente de evaluare.

Toate serviciile de certificare furnizate de FCL sunt supravegheate de către consiliul de certificare FCL.

Programul de certificare FIDIC Certified Consulting Engineer, al cărui nou președinte este Cosmin Tobolcea, este potrivit pentru un inginer consultant care se află într-o pozitițe de management executiv, având experiență în aspectele operaționale ale furnizării de servicii de inginerie de consultanță în industria infrastructurii.

Trei oferte pentru un contract de aproape 16 mil euro

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus