Oferte locuri de munca top

Premierul Marcel Ciolacu, in dialog cu marii constructori

Propunerea privind schema de susținere a industriei producătoare de materiale de construcții a fost prezentată de către premierul Marcel Ciolacu în cadrul unei întâlniri cu cei mai importanți constructori din țară.

Scopul declarat al Guvernului Ciolacu este să susțină prin granturi și garanții de stat înființarea de noi fabrici de producție prefabricate, oțel-beton sau bitum care să asigure un flux constant de materie primă pe toate marile șantiere de investiții publice.

Astfel, constructorii români vor fi protejați de fluctuațiile masive de preț și de problemele din lanțul de aprovizionare.

„Mi-am notat toate sugestiile pe care marile companii din domeniul construcțiilor le-au făcut și sunt decis să le transformăm în soluții concrete”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Constructorii au primit și garanția din partea guvernanților că le vor fi menținute facilitățile fiscale.

„Am răspuns direct și onest temerii lor privind modificarea facilităților fiscale acordate acestei industrii: în mandatul meu voi respecta un principiu simplu – nu voi schimba regulile în timpul jocului! Și, cu siguranță, orice pas important vom face, va fi ca urmare a dialogului cu această industrie strategică pentru România” a mai adăugat politicianul.

Peste 160 de locuinte noi, construite cu aproape 13 mil euro

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus