Oferte locuri de munca top

Drumul expres Craiova-Pitesti: cine vrea sa finalizeze tronsonul 1

Tronsonul I al drumului expres Craiova – Pitești, și anume cel dintre Craiova și Robănești, face un pas spre finalizarea lucrărilor.

Progresul fizic al lucrărilor este de 57,06%, după ce contractul cu constructorii italieni de la Tirrena Scavi fost rezilitat.

La licitația lansată de CNAIR pentru finalizarea acestui tronson de drum expres au fost depuse două oferte.

Valoarea estimată a contractului de execuție lucrări este de peste 110 milioane de euro fără TVA.

Până la termenul limită au depus oferte:

* Asocierea SA & PE Construct SRL (lider de asociere) – Spedition Umb SRL – Tehnostrade SRL (România);

* Asocierea Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanayi AS (lider de asociere) – Strade Bauunternehmung SRL – Visio Construction Works SRL (Turcia – România).

Obiectul procedurii de achiziție publică îl reprezintă atribuirea contractului de tip FIDIC Roșu pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat aferente tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova – Pitesti, în lungime de 17,7 km.

Lucrari rutiere de peste 8 mil euro, aprobate

Câștigătorul trebuie să finalizeze în 18 luni lucrările care au rămas de executat la momentul rezilierii contractului anterior:

* cinci poduri;

* patru pasaje;

* un nod rutier;

* o parcare de scurtă durată.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 60 de luni, această durată putând fi extinsă până la 120 de luni, în funcție de aspectele ofertate de către operatorii economici participanți la procedură.

Valoarea estimată a procedurii este de 544,13 milioane de lei fără TVA și sursa de finanțare este asigurată prin Programul Transport 2021-2027.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus