Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile la reteaua apa-canal din Radauti

A fost semnată autorizația de construire pentru executarea lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și apă uzată în localitatea Rădăuți, contract din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Suceava în perioada 2014-2020 – Rădăuți”.

Execuția lucrărilor va fi realizată de asocierea de firme Ness Proiect Europe (lider) – Montin – Hidroterm.

Conform președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, valoarea investiției este de 60 milioane lei. Finanțarea se va realiza prin Fondul de Coeziune în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (2014-2020), din bugetul de Stat, bugetele locale și contribuție proprie a autorității contractante Acet SA Suceava.

Contractul este împărțit în 6 obiecte care cuprind următoarele lucrări:

* Reabilitare conductă de aducțiune pentru alimentare cu apă, cu o lungime de 7,3 km;

* Reabilitare rețele de distribuție apă potabilă, cu o lungime de 1,7 km;

* Extindere rețele de distribuție apă potabilă, cu o lungime de 14 km;

* Reabilitare rețele de canalizare menajeră, cu o lungime de 698 m;

* Extindere rețele de ape uzate menajere, cu o lungime de 17 km;

* Stații de pompare apă uzată menajeră SPAU și conducte de refulare (17 stații de pompare și 4363 ml conductă de refulare PEID).

Dintre cele doua loturi ale unui mare contract numai unul a primit oferte

Contractul se compune din perioada de execuție a lucrărilor care este de 30 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, la care se adaugă perioada de notificare a defectelor/perioada de garanție care este de minim 36 de luni de la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

De asemenea, președintele CJ Suceava a semnat și Certificatul de urbanism în vederea realizări obiectivului Alimentare cu energie electrică a zonei de captare, rezervoare, stație de pompe și tratare pentru sistemul de alimentare cu apă al orașului Cajvana.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie  2023

Sus