Oferte locuri de munca top

DN52 Alexandria – Turnu Măgurele: vor fi expropriate terenuri de peste 66 mii mp

Pentru realizarea lucrărilor de modernizare a două tronsoane din DN52 Alexandria – Turnu Măgurele este necesară declanșarea procedurilor de expropriere.

Sunt vizate 239 imobile proprietate privată, reprezentând terenuri în suprafață de 66.147 mp. (lista proprietarilor este atașată la finalul știrii)

Despăgubirile se ridică la peste 515 mii lei.

Imobilele ce vor fi expropriate sunt situate pe raza localităților Alexandria, Nanov, Furculești, Crângu, Dracea, Ciuperceni și Turnu Măgurele, județul Teleorman.

De asemenea, pentru realizarea lucrării de utilitate publică este necesară ocuparea unei suprafețe de 948.106 mp aparținând proprietății publice a statului și 8.782 mp aparținând proprietății publice a unităților administrativ-teritoriale aflate pe raza localităților Alexandria, Nanov, Furculești, Crângu, Dracea, Ciuperceni, Seaca, Traian și Turnu Măgurele, din județul Teleorman.

Drumul național 52 este un drum național secundar și amplasat în sudul României în Câmpia Burnasului și Lunca Dunării, fiind principala arteră de legătură între Alexandria, municipiu reședință de județ, și municipiul Turnu Măgurele.

 

Descărcați aici

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie  2023

 

Sus