Oferte locuri de munca top

Marsh recompensează clienții din Europa care au dezvoltat o abordare consistentă a riscurilor legate de ESG și D&O

Clienții Marsh vor putea beneficia de oferte de reînnoire în condiții preferențiale de la asigurătorii AIG și Zurich Insurance Group (Zurich). Noile condiții vor fi disponibile pentru companiile care vor completa și folosi Marsh ESG Risk Rating tool.

Marsh, liderul global în brokeraj de asigurări și consultanță de risc, a anunțat astăzi că organizațiile din Europa vor putea accesa capacități de asigurare suplimentare pentru răspunderea administratorilor și directorilor executivi (D&O), în funcție de nivelul evaluat pentru măsurile și politicile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) și cadrele de gestionare a riscurilor ESG implementate la nivelul companiilor.

După completarea și finalizarea evaluării folosind Marsh ESG Risk Rating, în funcție de scorul lor de risc și cu condiția să îndeplinească criteriile minime de subscriere, asigurătorii AIG și Zurich vor lua în considerare, pentru clienții Marsh din Europa, termeni și condiții preferențiale pentru polițele D&O cu privire la divulgarea informațiilor sau a reprezentărilor legate de schimbările climatice.

Clienții Marsh pot folosi rezultatele ESG Risk Rating pentru a-și evalua performanța ESG, pentru a identifica riscurile critice și oportunitățile cu privire la sustenabilitate și mediu. Facilitatea sprijină companiile să-și dezvolte în continuare strategiile ESG.

Extinderea programului către clienții Marsh din Europa se realizează în contextul adoptării și implementării reglementărilor UE privind raportarea ESG și sustenabilitate: NFRD (Non-financial Reporting Directive) introdusă în anul 2018. La aceasta se adaugă și CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) care ar putea fi adoptată de către EU până la finele anului 2022.

Amy Barnes, Head of Climate & Sustainability Strategy la Marsh, afirmă: “ESG Risk Rating oferit de Marsh a devenit, încă de la momentul lansării, inițiativa de top pentru gestionarea și diminuarea riscurilor legate de ESG. Suntem încântați că vor fi recunoscute eforturile clienților noștri din Europa de a gestiona riscurile ESG alături de măsurile pe care aceștia le-au luat pentru tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon, de care vom beneficia toți în viitor.”

Nilay Ozden, Financial and Professional Practice Leader, Continental Europe, Marsh Specialty, a adăugat: Încă din anul 2018, Uniunea Europeană și multe țări de pe continent au publicat programe ambițioase de măsuri de reglementare în legătură cu ESG. Acestea au un impact semnificativ asupra modului în care funcționează companiile. Marsh salută sprijinul acordat de AIG și Zurich în Europa cu privire la riscurile D&O. În același timp, vom continua să dezvoltăm soluțiile și serviciile pentru a ne sprijini clienții să își îndeplinească obiectivele ESG și zero emisii.

 

Despre Marsh

Marsh este lider global în brokeraj de asigurări și consultanță de risc. Cei peste 45.000 de colegi acordă consultanță companiilor și clienților persoane fizice din 130 de țări prin intermediul soluțiilor de diminuare a riscurilor fundamentate pe analiza datelor. Marsh este o companie Marsh McLennan (NYSE: MMC), cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanță în risc, strategie și resurse umane. Cu venituri anuale de aproape 20 miliarde USD, Marsh McLennan sprijină clienții să evolueze în contextul dinamic și complex prin intermediul a patru companii, fiecare dintre ele lider pe segmentul în care activează: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman. Pentru mai multe informații vizitați mmc.com, urmăriți-ne pe LinkedIn și Twitter sau abonați-vă la BRINK.

Sus