Oferte locuri de munca top

Un mare dezvoltator imobiliar preia 51% dintr-o firma de constructii

Un cunoscut dezvoltator imobiliar va deveni asociat majoritar la o companie de construcții din țară. Valoarea tranzacției este de 14,4 milioane lei și include atât prețul de cumpărare al părților sociale, cât și aportul la majorarea de capital social.

Mai exact, pachetul majoritar, de 51%, va fi preluat de societatea Impact Developer & Contractor SA, iar vânzătorul este firma RCTI Company SRL din Brașov (fosta Rand Clima Termogaz SRL).

Preluarea se va desfășura în două etape, prima presupunând achiziția de părți sociale, iar cea de-a doua etapă va presupune majorarea capitalului social al RCTI Company SRL prin subscrierea de către Impact SA a acțiunilor nou-emise.

Circa 160 apartamente noi, pe amplasamentul unui cunoscut hotel

Contractele, încheiate, ieri, vor produce efecte după obținerea avizelor necesare de la Consiliul Concurenței.

În prezent, Impact are în derulare cu RCTI Company contracte de antrepriză generală de peste 50 milioane euro pentru construcția imobilelor din ansamblul Greenfield Băneasa, situat în nordul Capitalei.

RCTI Company SRL a înregistrat la nivelul anului 2021 o cifră de afaceri de peste 95 milioane lei și un profit ce a depășit 3 milioane de lei. Numărul mediu de angajați a fost 118.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus