Oferte locuri de munca top

Se cauta un nou director general la Roca Industry

Au fost anunțate schimbări în conducerea holdingului Roca Industry Holdingrock1 SA, holding care a preluat deja mai mulți producători de materiale de construcții și care își propune să își majoreze numărul societăților din portofoliu pe viitor.

Mai exact, Liviu-Ionel Stoleru a renunțat ieri la poziția sa de director general al companiei.

De asemenea, societatea Quaf Trading SRL, reprezentată tot de Liviu-Ionel Stoleru, a renunțat la calitatea sa de membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Proiect industrial, cu peste 3 mii mp sc, al unui transportator

Consiliul de Administrație a hotărât numirea lui Ioan-Adrian Bindea, președinte al Consiliului de Administrație, în calitate de director general provizoriu al companiei pe o perioadă de 6 luni sau până la numirea unui nou director general, oricare dintre acestea intervine prima.

Consiliul de Administrație va demara procesul de recrutare și selectie a unui nou director general.

Prin intermediul holdingului, compania își propune să alăture companii din piața producției materialelor de construcții sub o structura unică, unde pot beneficia de viziune comună, mecanisme de sinergii intra-grup și acces crescut la piață.

Iluminat public: Oferta castigatoare, reevaluata, pentru un sistem municipal

Obiectivul Roca Industry este de a crește și dezvolta companiile care își desfășoară activitatea în prezent, cât și de a realiza consolidări M&A cu alte companii complementare din același sector de activitate, care să permită generarea unor sinergii.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2022

Sus