Oferte locuri de munca top

Cum să cumpărați cea mai bună mașină de tuns iarba pentru nevoile dvs.

Nu există două curți care să fie exact la fel. Specialiștii Husqvarna vă prezintă câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o mașină de tuns iarba nouă.

Așadar, după ani de serviciu credincios, credincioasa dvs. mașină de tuns iarba a încetat în sfârșit să mai funcționeze. Este timpul să alegeți una nouă, dar de unde începeți?

Sau poate că vă mutați dintr-un apartament la o casă. Sau v-ați decis să economisiți puțin timp în weekend-uri.

Oricare ar fi motivul pentru care aveți nevoie de o mașină de tuns iarba nouă, ați ajuns la locul potrivit. Husqvarna va poate ajuta să cântăriți factorii importanți, inclusiv:

  • Dimensiunea curții
  • Caracteristicile curții
  • Caracteristicile mașinii de tuns iarba
  • Programul și disponibilitatea

1. Luați în considerare dimensiunea gazonului dvs.

Aveți o curte în suburbii? Sau un teren la țară? Dimensiunile curții dvs. sunt un factor important de luat în considerare atunci când alegeți între diferite tipuri de mașini de tuns iarba.

2. Gândiți-vă la dealuri, pante și obstacole

În curtea dvs. se află straturi de flori și copaci? Locuiți pe un teren înclinat și gol? Caracteristicile din curtea dvs. sunt aproape la fel de importante ca și mărimea acesteia.

Iată câteva reguli de bază bune:

  • Asigurați-vă că alegeți o mașină de tuns iarba împinsă cu roți spate înalte pentru a putea manevra mai ușor pe lângă obstacole.
  • Mașinile de tuns iarba cu tracțiune față (FWD) se pot descurca pe teren plat, în timp ce mașinile de tuns iarba cu tracțiune spate (RWD) se descurcă mai bine pe pante. Alegeți o mașină de tuns iarba cu tracțiune integrală (AWD) pentru a obține ce e mai bun din ambele lumi.
  • Dacă aveți obstacole în curte, o motocositoare cu întoarcere zero este o alegere inteligentă. În plus, mașinile cu întoarcere zero se descurcă de obicei bine pe pante (deși trebuie să fiți prudent pe pante mai abrupte).
  • Mașinile de tuns iarba robotizate se pot descurca cu pasajele înguste și chiar cu pantele. De exemplu, Automower® de la Husqvarna poate face față unor pante de până la 26°.

3. Acordați atenție caracteristicilor

Cu o varietate atât de mare de mașini de tuns iarba pe piață, alegerea între ele poate fi dificilă. Ați putea ușor să vă cruciți în timp ce comparați detaliile tehnice!

Așadar, în loc să petreceți ore întregi răsfoind specificațiile motorului, luați în considerare următoarele puncte legate de tipurile de mașini de tuns iarba pe care le-au definit specialiștii Husqvarna:

  • Mașinile de tuns iarba împinse și mașinile de tuns iarba autopropulsate oferă opțiuni de ambalare în saci, descărcare laterală sau mulcire. Alegeți un model care este capabil de toate cele trei pentru a maximiza versatilitatea.
  • Unele modele de mașini de tuns iarba tip tractor acceptă atașamente, inclusiv aeratoare, cărucioare de basculare și lame de zăpadă, sporindu-le utilitatea în proiecte de exterior de multe feluri.
  • Stilul de direcție al mașinilor de tuns iarba cu întoarcere zero oferă manevrabilitate și viteză excelente în spații complexe.
  • Mașinile robotizate taie doar puțină iarbă la un moment dat, în mod frecvent. Ca urmare, acestea fertilizează în mod natural gazonul cu resturi mici de tuns. Rezultatul este un gazon mai verde, mai sănătos, care necesită o utilizare mai redusă a substanțelor chimice.

4. Evaluați-vă programul personal

Desigur, poate cel mai important, luați în considerare propriul program și stil de viață:

  • Considerați că tunsul ierbii este o ocazie plăcută de a face exerciții fizice? Dacă da, o mașină de tuns iarba autopropulsată sau o mașină de tuns iarba împinsă este alegerea evidentă.
  • Aveți suficient timp liber pentru a tunde gazonul, precum și pentru a vă implica în alte proiecte în aer liber? Mașinile de tuns iarba cu tracțiune oferă o mare versatilitate.
  • Sunteți un fanatic al gazonului care adoră să aibă dungi perfecte în iarbă? Nu degeaba mașinile cu întoarcere zero sunt de încredere pentru profesioniști.
  • Ați prefera să vă petreceți timpul lucrând în grădină sau făcând ceva prin casă? Nu căutați mai departe de mașinile de tuns gazonul robotizate.

 

Sus