Oferte locuri de munca top

In curand va fi reluata licitatia pentru Lot 2 Autostrada Lugoj – Deva

CNAIR a transmis la Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația pentru Lotul 2, secțiunile E și D, al autostrăzii Lugoj Deva.

Licitația pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru acest obiectiv major de investiții va fi reluată, după ce a fost anulată precedenta procedură de achiziție publică.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, procedura a fost anulată deoarece a fost depusă o ofertă neconformă, considerată inacceptabilă de către autoritatea contractantă.

ANAP are la dispoziție maxim 10 zile, pentru a finaliza verificarea documentelor.

După validarea documentației, CNAIR va putea lansa licitația contractului pentru proiectarea și executarea celor două secțiuni ale lotului din autostradă.

Ca proiectul să fie inclus în finanțarea prin Programul Național de Redresare și Reziliență, CNAIR va trebui să urgenteze licitația pentru atribuirea în timp util a acestui contract.

Proiectul presupune finalizarea celor 9km lipsă din A1 și realizarea de tuneluri în lungime de 2km.

Autoritățile române încearcă de 9 ani să atribuie această licitație.

Procedura de achiziție publică a fost inițiată din 2013 și a fost deblocată anul trecut, contractul fiind licitat la o valoare totală estimată de 1,56 miliarde de lei. La licitația recent anulată, singura ofertă a fost depusă de asocierea de firme turcești Mapa Insaat Ve Ticaret A.S. – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie 2022

Sus