Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrari la poduri peste Arges si Neajlov

Au fost autorizate lucrările pentru etapa a doua a proiectului de modernizare a liniei de cale ferată București Nord – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră, Lot 1 – Redeschiderea circulației feroviare pe pod peste râul Argeș, între Vidra și Comana.

În această etapă vor fi realizate lucrările la Podul peste râul Argeș (km 23+456– km 23+747) și Podul peste râul Neajlov (km 28+364 – km 28+434).

Lucrările vor fi realizate pe teritoriul administrativ al localităților Colibași și Comana, județul Giurgiu.

Mai exact, intervențiile autorizate cuprind următoarele:

* Lucrări de artă: realizare pod C.F. peste râul Arges (km 23+456 – km 23+747) și pod nou C.F. peste râul Neajlov (km 28+364 –  km 28+434);

* Lucrări de scurgerea apelor;

* Lucrări de protejare a mediului.

Valoarea lucrărilor este de 67.298.573 lei fără TVA, reprezentând valoarea lucrărilor (construcții și instalații), declarată de solicitant, înscrisă în cererea de autorizare și în devizul general.

Documentația tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire a fost elaborată de către proiectantul general Porr Construct SRL.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, calculată de la data începerii efective a lucrărilor.

Obiectivul de investiții face parte din rețeaua feroviară TEN-T.

Reamintim faptul că lucrările pentru prima etapă a proiectului, ce include modernizarea liniei cf între Vidra și Comana au fost autorizate în luna august a acestui an.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus