Oferte locuri de munca top

A fost ales constructorul ce va ridica patru blocuri in Bucuresti

A fost ales constructorul care se va ocupa de executare lucrărilor de edificare a patru blocuri ce vor fi situate în Sectorul 1, București.

În acest sens, a fost încheiat un contract de antrepriză lucrări pentru un ansamblul rezidențial de patru clădiri de locuințe colective, cu regim de înălțime Parter + 10 Etaje, cu instalațiile interioare aferente. În total, cele patru blocuri vor avea 326 de apartamente.

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA a ales ca antreprenor general firma R.C.T.I. Company SRL din Brașov, deținută de Totia Radu-Mihail și Tudor Emil-Victor (administrator).

Valoarea contractului este de 16.149.400 euro plus TVA.

Prețul devine scadent în etape, în funcție de lucrările efectiv executate de antreprenor conform graficelor de execuție și de eșalonare a plăților asumate de părți.

Până la finalul anului, dezvoltatul își propune următoarele obiective:

* Finalizarea și începerea vânzării pentru apartamentele aferente celei de-a treia faze a proiectului Luxuria (130 de apartamente), a apartamentelor din prima fază a Ansamblului Panoramic din Greenfield (49 de apartamente) și a vilelor din ansamblul Boreal Plus (18 vile);

* Finalizarea Greenfield Plaza și a clădirii de birouri Impact;

* Continuarea lucrărilor pentru Ansamblul Panoramic și Ansamblul Teilor din Greenfield; * Continuarea lucrărilor pentru proiectul Boreal Plus;

* Obținerea autorizațiilor de construire și demararea lucrărilor pentru proiectul Greenfield Copou Iasi;

* Obținerea de finanțări pentru proiectele aflate în derulare.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus