Solplanet x AeroFix

Un dezvoltator a cumparat aproape 26 mii mp, pentru un nou proiect rezidential

Un mare dezvoltator imobiliar a încheiat recent un contract de vânzare-cumpărare pentru achiziția unui teren în suprafață de aproape 26 mii mp, situat într-un municipiu din țară, într-o zonă istorică a localității. Zona rezidențială este una dintre cele mai căutate din oraș, fiind foarte bine conectată la principalele puncte de interes.

Mai exact, Greenfield Copou Residence a cumpărat în această săptămână un teren cu o suprafață de 25.930 mp pe Dealul Copou, în municipiul Iași. Această suprafață completează terenul achiziționat de dezvoltator, în luna octombrie a anului trecut.

Greenfield Copou Residence este parte afiliată, la care societatea Impact SA deține 99% participare la capitalul social.

Pe întreg terenul, cu o suprafață totală de aproximativ 46.000 mp, societatea va dezvolta ansamblul rezidențial Greenfield Copou, cu peste 1.000 de apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, cu servicii de primă necesitate dezvoltate în cadrul unui centru comunitar integrat.

Proiectul se adresează segmentului de piață medium și îmbină arhitectura modernă cu peisajul natural.

Greenfield Copou va fi construit la standarde nZEB, precum și la standarde internaționale de sustenabilitate, țintind certificarea BREEAM Excellent, având integrate importante elemente de sustenabilitate specifice proiectelor verzi.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus