Oferte locuri de munca top

Ce constructori liciteaza pentru un proiect de 3,6 mil euro

Pentru atribuirea lucrărilor de execuție din cadrul unui proiect de investiții au fost depuse patru oferte. Proiectul vizează realizarea unui incubator de afaceri.

Valoarea proiectului este de 3,6 milioane de euro, din care jumătate reprezintă contribuția municipiului Oradea, iar diferența este asigurată prin fonduri europene prin POR 2014 -2020.

Pentru realizarea acestui proeict au depus oferte următorii operatori economici:

  1. Abed Nego Com SRL, avându-l ca subcontractant pe Delpro SRL;
  2. Asocierea formată din Conpila SRL (lider de asociere)și InselmaSRL (asociat).
  3. Asocierea formată din Drum Asfalt (lider de asociere) și Constructorul Sălard (asociat), avându-i ca subcontractanți pe AL.SE.RO. Impex SRL, Ergoon SRL, Kaluna SRL, Ritmoteh SRL și Tramenco SA.
  4. Sandorlukacs Construct SRL, cu subcontractanții Tamada Const SRL, Hitech Cool and Heat SRL și Ovinstal Electric SRL.

Proiectul urmărește dezvoltarea unui incubator de afaceri care va fi amenajat într-o clădire neutilizată, situată pe strada Louis Pasteur nr. 28 (clădirea fostului Spital nr. 5). Aceasta are o suprafață utilă de 2200 mp și se află în proprietatea Municipiului Oradea.

Doua firme de constructii vor edifica un ansamblu rezidential

În clădire va fi amenajat spațiul de desfășurare a activității de incubare cuprinzând, în total, 15 birouri pentru start-up-uri, 30 spații de lucru în open space, 6 ateliere – spații suport pentru firmele incubate, săli de evenimente și training.

Scopul incubatorului de afaceri îl constituie sprijinirea firmelor nou înființate și a celor cu un istoric scurt de funcționare (maxim 2 ani), în vederea lansării pe piață a unor produse sau servicii care corespund sectorului creativ.

Rolul acestuia este să susțină dezvoltarea firmelor respective, astfel încât acestea să ajungă la un nivel de stabilitate și autonomie, cu șanse crescute de a face față mediului concurențial și de a supraviețui pe termen lung.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

Sus