Oferte locuri de munca top

La Stadionul Rapid a inceput montarea structurii acoperisului

A început montarea structurii pentru acoperișul stadionului Rapid iar primele lucrări se fac la tribuna a doua.

Stadionul Rapid, situat pe Calea Giulesti, va avea o capacitate de peste 14 mii de locuri.  Este realizat de asocierea Construcții Erbașu SA, Concelex SRL ȘI Terra Gaz Construct SRL, care a fost desemnată câștigătoare licitației pentru contractul de proiectare, asistența tehnică și execuția lucrărilor.

Lucrările la acest stadion se derulează în ritm susținut, după ce a fost obținută în vara anului trecut autorizația de construire. În prezent, stadiul de realizare a acestui proiect este de 45%.

Stadionul va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea competițiilor sportive la nivel internațional.

Terenul va avea suprafața totală înierbată de 9600 mp. Arena va cuprinde și zona de sărituri în lungime și zona pistei de alergare 60m outdoor. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum și săli de forță sau recuperare și pistă de popice.
Totodată, va beneficia şi de spații de cazare pentru sportivi, precum și de spații de alimentație publică sau spații administrative.
Lucrările sunt finanțate de Ministerul Lucrărilor Publice, prin Compania Națională de Investiții.  Valoarea proiectului este de circa 100 milioane lei.

Pentru acest stadion, Clubul Sportiv Rapid București a lansat luna aceasta licitația pentru atribuirea contractului de racordare la rețeaua electrică de distribuție.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus