Oferte locuri de munca top

Cadastru: Termen nou pentru contractele de finantare

A intrat în vigoare un nou termen până la care pot fi prelungite contractele de finanțare a lucrărilor de înregistrare sistematică, inițiate de către unitățile administrativ – teritoriale. Această prin publicarea în Monitorul Oficial a ordinului directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară – ANCPI.
Astfel, în cazul contractelor de finanțare încheiate în anul 2017, termenul se poate prelungi până la data de 31 martie 2020. Modificarea este valabilă în cazul în care lucrările de înregistrare sistematică nu au fost finalizate până la data de 1 septembrie 2019, dar pentru care a fost emis Procesul-verbal de recepție cantitativă și calitativă aferent Livrării nr. 1 – Documentele tehnice ale cadastrului – copie spre publicare, până cel târziu la data de 20 august 2019.

De asemenea, a fost introdusă și o nouă completare, ce se referă la etapele descrise în Procedura și modalitatea de alocare a sumelor, precum și raportarea de către beneficiari a stadiului de execuție a lucrărilor pentru lucrările de înregistrare sistematică inițiate de unitățile administrativ-teritoriale. Etapele se vor derula în cadrul termenului de valabilitate a contractului de finanțare, conform noilor prevederi.

 

 

Citiți și:

700 apartamente, in autorizare in Capitala

Viitor mare ansamblu rezidential in Bucuresti

Noi spatii de birouri, cu aproape 5 mii mp sc

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus