Oferte locuri de munca top

Demolarea unui stadion va face loc unui complex sportiv

Stadionul orășenesc Săveni din județul Botoșani trebuie să fie demolat pentru ca, în locul său, să fie construit un nou complex sportiv. Desființarea stadionului existent urmează să fie aprobată de către Guvern în ședința de astăzi.

Este vorba despre un complex sportiv cu terenuri de fotbal, volei și baschet, care va fi construit pe un teren de aproximativ 10 mii mp. Totodată, urmează să fie construită și o tribună cu 800 locuri, precum și spații pentru sportivi și spații anexe.

Decizia de a demola stadionul este motivată de faptul că, în prezent, baza sportivă nu mai corespunde cerințelor actuale necesare asigurării condițiilor optime de funcționare.

Conform prevederilor din Certificatul de urbanism eliberat de Primăria orașului Săveni, terenul în suprafață de aproximativ 10 mii mp aferent obiectivului de investiții se află în intravilanul orașului Săveni, pe strada Independenței nr. 2.

Această investiție va fi realizată prin Compania Naţională de Investiţii  ”C.N.I” – S.A, în cadrul Programului national de construcții de interes public sau social.

Procentul de Ocupare al Terenului este de maxim 15-60%, iar Coeficientul de Utilizare al Terenului este maxim 3.00-1.50.

Regimul de înălțime admis este de Parter+1 etaj.

Documentația tehnico-economică necesară obiectivului de investiții ”Construire Complex Sportiv în orașul Săveni, str. Independenței nr. 2, județul Botoșani” este deja aprobată.

 

 

Citiți și:

Balbaiala autoritatilor incurca stabilirea tarifelor in constructii

Un mare dezvoltator va demara anul acesta doua proiecte rezidentiale

Cum merg vanzarile apartamentelor noi in judetul Ilfov

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus