Oferte locuri de munca top

Eaton, Partener Platinum la Electric Arena! Vino să interacționezi cu ultimele noutăți din domeniu!

Deoarece echipa noastră crede în puterea dialogului și în importanța contactului direct cu potențialii clienți în 2019 Consolight demarează proiectul ELECTRIC ARENA.

Împreună cu partenerul nostru, Eaton Electric, companie specializată în managementul energiei care de peste 100 de ani oferă clienților soluții care îi ajută să gestioneze energia electrică, mai eficient, mai sigur și mai durabil, vă prezentăm ultimele noastre noutăți din domeniul electric.

Dispozitivul inovator AFDD+, 3 în 1, marca Eaton pentru detectarea arcului electric, cu MCB/RCD integrat, ce protejează oameni, bunuri și proprietăți împotriva pericolului de incendiu provocat de arcurile electrice. Această nouă componentă Eaton detectează modele de frecvențe înalte în circuitele finale care indică existența unui arc electric și deconectează automat circuitul final pentru a reduce la minimum pericolul de incendiu.

 

 

 

 

 

 

MatrixCGLine + de la Eaton, recunoscut ca fiind cel mai inovator produs din categoria de iluminat de urgență, certificat ENEC conform standardelor internaționale. Este primul produs din lume care poate schimba direcția săgeții în funcție de căile de ieșire pentru a facilita evacuarea într-un mod sigur și  foarte rapid.

Semnul de ieșire adaptabil permite ajustarea rutelor de ieșire în funcție de natura și localizarea pericolului. Acesta poate regla direcția săgeții cu scopul de a îmbunătăți siguranța evacuărilor de urgență.Marcajul CGLine + Matrix poate afișa, de asemenea, o cruce roșie pentru a indica faptul că un anumit traseu de ieșire este închis, blocat sau periculos.

 

 

 

Vă așteptam să descoperiți întreaga noastră gamă de produse din următoarele domenii:

  • protecția și distribuția energiei electrice;
  • alimentări de rezervă și de siguranță;
  • control și automatizări industriale;
  • sisteme de iluminat și securitate;
  • soluții de cablare structurată;
  • soluții pentru medii de lucru severe și periculoase .

Consolight aduce o viziune complexă, conectată la viitor, în acord cu cele mai noi tendințe din piața echipamentelor și instalațiilor electrice.

In concluzie, nu vor lipsi din Arena inovația și tehnologia, soluțiile inteligente, ultimele noutăți în design și echipamentele electrice.

Ești pregătit?

Te așteptăm, 16 – 17 Mai, intervalul orar 09:00 – 17:30, Bd. 1 Decembrie 1918, 1G

Intrarea este Libera.

 

 

 

Sus