Oferte locuri de munca top

Echipamente profesionale hoteluri

Hotelurile trebuie sa dispuna de un echipament profesional,care sa respecte toate normele de igiena si sa se incadreze in cele mai ridicate standarde de confort. Astfel, echiparea unui hotel cu o aparatura de calitate determina functionarea lui productiva si in conditii care sa egaleze asteptarile clientilor. In aceasta situatie, echipa SDS Group garanteaza distributia unor echipamente profesioanale de calitate, pentru un hotel care sa multumeasca chiar si cei mai selectivi clienti.

Echipamente profesionale bar Santos

 Echipamentele profesionale pentru bar de la Santos sunt fabricate in concordanta cu cele mai stricte reglementari internationale si toate produsele sunt executate manual de catre operatorii responsabili de aparat de la inceputul productiei pana la controlul final.

Din gama echipamentelor profesionale, barul unui hotel trebuie sa dispuna de numeroase utilaje, printre care: masini de cuburi de gheata, masini de spalat pahare, storcatoare de fructe si legume, blendere, milkshakere, distribuitoare sucuri, vin, ceai, cafea, ciocolata sau apa calda, masini pentru spart gheata, termos lapte, espressoare si vitrine frigorifice pentru bar.

Asadar, dintre acestea, cele mai cautate sunt:

  • Storcatoarele de fructe si legume sunt concepute pentru utilizarea intensiva, de asemenea sunt puternice si silentioase, pot fi folosite oriunde, chiar si in fata clientilor, de aceea sunt perfecte pentru baruri. Datorita cosului cu sita foarte fina, filtrarea este perfecta, astfel sucul oferit este de inalta calitate. Produsele din gama sunt automate, usor de folosit si curatat;
  • Masinile de cuburi de gheata si spargatorele de gheata care sunt perfect concepute pentru orice bar sau restaurant. Masinile pentru cuburi de gheata din aceasta gama au o productivitate intre 21 kg/h si 200 kg/h, in timp ce spargatoarele de gheata ai productivitate de 1.2 kg gheata / 30 secunde;


Minibaruri Dometic

Minibarurile de la Dometic sunt foarte economice, avand clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie electrica. Totodata dimensiunile exterioare ale minibarurilor sunt, de asemenea, extrem de compacte datorita unitatii de racire termoelectrice. In plus, interior este foarte bine organizat, compartimentarea lasand impresia de spatialitate sustinuta si de lumina cu LED, in ciuda dimensiunilor acestor minibaruri.

In gama acestor echipamente, linia Classic a minibarurilor se caracterizeaza printr-un sistem de racire contemporana, un design inteligent si confort. Aceasta aparatura este echipata cu tehnologie inovatoare si eficienta de absorbtie a energiei si cu o tehnologie pentru dezghetarea automata, ceea ce inseamna reducerea costurilor si economisirea timpului in procesului pentru inghet-dezghet.

In ceea ce priveste linia Basic, calitatea este cuvantul de baza. Aceasta linie de echipamente se caracterizeaza prin functionare silentioasa si printr-un sistem avansat si absolut fiabil.

Pe langa acestea se remarca :

  • Minibarurile Dometic din linia Eco Absorption au o tehnologie de absorbtie silentioasa de racire si sunt disponibile cu usa de sticla rece sau cu panou standard de decor ;
  • Minibarurile Dometic din linia HiPro este cea mai mica gama de consumatoare de energie din gama minibarurilor cu tehnologie de absorbtie;

 Asadar, SDS Group va propune o gama larga de echipamente profesionale de baruri pentru hoteluri, datorita carora puteti pastra alimentele in cele mai optime conditii. Pentru mai multe detalii legate de echipamentele distribuite de SDS Group va rugam sa accesati site-ul : www.sdsgroup.ro sau se ne puteti contacta la adresa de e-mail : office@sdsgroup.ro

Sus