Solplanet x AeroFix

Investitie imobiliara de 30 mil euro in nord-vestul Bucurestiului

O investiție de 30 de milioane de euro urmează să fie făcută în nord vestul Bucureștiului. Aceasta vizează construcția unui mall și extinderea suprafeței comerciale existente în parcul de retail Colosseum.

Mai mult de 75% din suprafața închiriabilă se află în discuții avansate, ceea ce indică o cerere puternică de spații de retail în Nord-Vestul Bucureștiului, susțin reprezentanții dezvoltatorului Colosseum Retail Park .

Construcția va fi demarată în cea de-a doua jumătate a anului curent, iar inaugurarea este prevăzută pentru prima jumătate a anului 2019.

Noua investiție va cuprinde atât segmentul comercial, cât și birouri.

Dezvoltat pe o suprafață închiriabilă de 16.500 mp ca extensie a zonei comerciale existente, viitorul mall va găzdui branduri de fashion, restaurante, complex de fitness, locuri de joacă pentru copii, cazino, lounge bar, precum și un cinema multiplex prevăzut cu 7 săli.

Proiectul presupune și dezvoltarea unei zone de birouri clasa A pe o suprafață inchiriabila de 1.500 mp, care va fi destinată cu precădere operatorilor de servicii medicale.

Ca urmare a extinderii suprafeței comerciale, parcarea exterioară va fi suplimentată cu 750 de locuri.

Prin acest nou proiect se urmărește și implementarea unor sisteme de utilizare sustenabilă a apei și de gestionare optimă a energiei electrice.

Viitorul mall va fi dezvoltat preponderent pe un singur nivel, cu excepția cinematografului și a sălii de fitness care vor fi amplasate la etaj, în completarea unei suprafețe atribuite zonei de food court.

Odată cu această dezvoltare, suprafața închiriabilă a parcului comercial va totaliza la momentul finalizării 54.500 mp.

 

Participati la evenimentul organizat de ARENA Constructiilor, joi 7 iunie, la Bucuresti !

 

Citiți și:

Un monument istoric si 7 blocuri vor fi reabilitate

Refinantare de 167 mil euro

Peste 400 apartamente si multe spatii de servicii, intr-un nou proiect

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus