Oferte locuri de munca top

Sfaturi pentru a cumpara cele mai bune camere de supraveghere

Cele mai bune camere de supraveghere au ca si principal scop protejarea lucrurilor personale care conteaza foarte

mult pentru proprietar. Supravegherea video are un rol foarte important pentru reducerea si prevenirea furturilor si in prezent, avansul tehnologic din domeniu alaturi de tehnologiile wireless au facut posibila monitorizarea lucrurilor valoreoase de oriunde.

Elemente importante pentru cele mai bune camere de supraveghere

Pentru ca supravegherea video reprezinta un aspect foarte important al unei vieti moderne, toate companiile care le produc, ofera foarte multe optiniuni pentru sistemele de supraveghere proiectate special pentru birouri sau pentru acasa. Din motivul acesta se poate sa fie destul de dificil sa se aleaga cea mai buna solutie.

Ce inseamna cele mai bune camere de supraveghere?

Cele mai bune camere de supraveghere va vor oferi rezolutii foarte bune pentru interioare si posibilitatea de a se utiliza la exterior, insa datorita noilor tehnologii cablurile vor fi mai putine in timp ce fiecare utilizator beneficiaza de mai multa flexibilitate. Estetica unui design modern nu mai impune plasarea camerei in locuri ascunse si caracteristicile cum sunt filmarea noaptea si senzorii de miscare vor completa perfect dispozitivele din secolul 21. De asemenea, capacitatea audio este foarte importanta atunci cand vrei sa tii sub control un beleus sau animalul de companie.

Camere de supraveghere – design

Exista mai multe forme disponibile pentru toate camerele de supraveghere si cele mai comune metode au forma de glont, de dom sau sunt rotunde. Cele mai multe camere de supraveghere vin la pachet cu suportii de prindere si cu cablurile pentru montare. Este important ca inainte de a cumpara produsul sa determini daca pachetul ales are toate accesoriile necesare incluse.

Camere de supraveghere – rezolutie

Rezolutia poate varia in functie de model si in general se va plati un pret mai mare pentru o rezolutie mai mare. Inainte de a alege o camera de supraveghere video trebuie sa stii daca vrei una care sa functioneze si pe timpul noptii si daca imaginea este importanta pentru tine.

Rezolutia medie a camerelor de supraveghere este cea de 640 x 480 px, insa poti cumpara o rezolutie mai mare daca vrei imagini mai clare sau distante de monitorizare mai mari.

Camere de supraveghere – cu sistem audio sau fara

Cele mai multe camere de supraveghere video de interior au si microfoane care sunt perfecte pentru a supraveghea copii sau animalele de companie. Sunt si camere care au posibilitatea de comunicatie audio pe doua cai si care iti permit sa discuti cu cei aflati langa camera. In general, camerele de exterior nu au si supraveghere audio insa sunt si modele pe piata complet echipate, si tot ce trebuie este sa stii ce vrei de fapt.

Camere de supraveghere wireless

Sunt multe modele de camere de supraveghere pentru interior compatibile cu reteaua wireless si pot utiliza conexiunile wifi pentur a transmite imaginile in timp real spre computer sau spre telefonul mobil.

Sunt si producatori care ofera aplicatii speciale de monitorizare in timp ce unii ofera aplicatii care se pot accesa direct din browserul de internet. Cele mai multe camere de exterior nu se conecteaza la wireless si au nevoie de conectare prin cablu la o unitate DVR sau la monitoare de urmarire.

Camere de supraveghere – pentru interior sau pentru exterior?

Optiunea aceasta face referire strict la locatiile unde se va utiliza camera video. Daca o vei folosi doar pentru a monitoriza un copil sau pentru a supraveghea cainele cand esti plecat de acasa poti folosi un model de interior care nu prezinta durabilitate sau protectie la intemperii cum se intampla in cazul camerelor pentru exterior.

Camerele de exterior vor trebui sa reziste foarte bine la variatii de temperatura extreme si sa aiba protectie pentru ploaie si ninsoare.

Alegere unei camere de supraveghere bune se va face tinand cont de ceea ce vrei sa obtii de la sistemul pentru supraveghere video pe care il ai. Cand sistemul este instalat pentru siguranta celor dragi va trebui sa te documentezi foarte  bine inainte de a lua decizia de cumparare.

Pe piata sunt foarte multe modele de camere de supraveghere si de sisteme pentru supraveghere incat iti poate fi greu sa alegi. Daca nu stii ce sa cumperi poti apela oricand la o persoana din magazin care sa te ajute cu sugestii pe baza a ceea ce ii spui.

Sus