Oferte locuri de munca top

Peste 180 mil lei pentru proiecte din Valcea

Cinci contracte de finanţare au fost semnate în județul Vâlcea, de către Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Proiectele, care se ridică la peste 180 de milioane lei vor beneficia de finanțare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a și prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Acestea constau în:

* reabilitarea și modernizarea a două drumuri judeţene (DJ 658 şi DJ 677A). Cele două contracte au fost semnate prin PNDL, valoarea lor depășind suma de 150 milioane lei

* restaurarea şi valorificarea Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu”. Contractul a fost semnat prin POR 2014-2020, cu o valoare de aproape 20 de milioane de lei

* alte două proiecte, în valoare totală de peste 12 milioane de lei, care vizează creşterea eficienţei energetice la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca şi la Complexul de servicii comunitare Râmnicu Vâlcea. Contractele au fost semnate tot prin POR 2014-2020.

În vizitele mele prin ţară, am insistat ca aleşii locali să demareze proiectele aprobate prin PNDL şi prin programele cu finanţare europeană, pentru a se moderniza şi reabilita cât mai repede infrastructura de bază la nivelul tuturor localităților”, a menţionat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

 

Participati la evenimentul organizat de ARENA Constructiilor, joi 7 iunie, la Bucuresti !

 

Citiți și:

Israelienii dezvolta un ansamblu cu 10 blocuri in provincie

Doua viitoare proiecte rezidentiale, in aceeasi zona din Sectorul 1

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

Sus