Oferte locuri de munca top

Conferinţa ARIC si ARACO “2018 – Moment de răscruce pentru infrastructura din România”

clipboard

 

Conferinţa “2018 – Moment de răscruce pentru infrastructura din România”

 

Asociatia Română a Inginerilor Consultanţi şi Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii au plăcerea să va invite la prima Conferinţă organizată în comun“2018 – Moment de răscruce pentru infrastructura din România”.

Conferinţa va avea loc la Bucureşti la hotelul Minerva, pe data de 7 iunie.

Având în vedere oportunităţile de dezvoltare a infrastructurii din România dar şi provocările din sectorul nostru de activitate generate de lipsa rezultatelor din acest domeniu atât de vital pentru economia ţării noastre, ARIC împreună cu ARACO au decis să organizeze această conferinţă în care să se discute nu numai problemele binecunoscute, cât în mod special soluţiile pe care mediul privat din domeniu le propune.

Principalele teme de discuţie ale sesiunilor Conferinţei se vor referi la: importanţa strategică a etapei de pregătire a proiectelor, importanţa şi rolul proiectării, rolul consultantului şi al antreprenorilor în implementarea proiectelor, noile contracte naţionale de lucrări, necesitatea proiectelor de tip PPP, problemele în infrastructura urbană în contextul dezvoltărilor imobiliare, etc.

Aceste teme vor fi abordate de specialişti din domeniu, experţi în proiectare, supervizare şi execuţia lucrărilor de infrastructură. De asemenea au fost lansate invitaţii de participare ca speakeri către reprezentanţii autorităţilor publice cu atribuţii în domeniul infrastructurii – Ministerul Finanţelor, Autoritatea de Management POIM, C.N.A.I.R. precum şi ai principalelor instituţii finantatoare –Banca Europeană de Investiţii şi Banca Mondială.

Mai multe informaţii legate de eveniment găsiţi pe: www.aric.org.ro, www.araco.org

Sus