Oferte locuri de munca top

Locuințe și birouri: OFERTĂ RECORD Cel mai MARE târg imobiliar din ultimii 10 ani începe vineri,18 mai, 126 expozanți, peste 20.000 oferte

Au mai rămas doar două săptămâni până la cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului 2018-Târgul Național Imobiliar TNI. Vineri, 18 mai, începe la Palatul Parlamentului, Sala Unirii expoziția TNI în cadrul căreia publicul interesat de achiziționarea de locuințe are acces pe durata a 3 zile de eveniment la cele mai atractive oferte imobiliare din București, ILFOV, litoralul românesc și de pe Valea Prahovei.

Ediția TNI din 18-20 mai reunește 126 de expozanți ce scot la vânzare peste 20.000 de unități locative pentru care au conceput oferte speciale valabile doar pe durata expoziției.

Radiografia evenimentului TNI:

 – proiecte imobiliare în exclusivitate;

–  lansări de ansambluri rezidențiale;

–  apartamente de tip boutique;

–  case din containere maritime de la 11.500 EURO;

–  oportunități de investiție prin cumpărarea de locuințe noi în centrul capitalei;

–  proprietăți exclusiviste în nordul Bucureștiului;

–  soluții de finanțare;

–  apartamente de vacanta pe litoralul românesc;

–  proprietăți imobiliare pe Valea Prahovei;

–  soluții pentru transformarea locuinței într-una sustenabilă;

–  ofertă de birouri;

–  servicii de arhitectură, design interior și home stagging;

–  premii și tombole pentru vizitatorii TNI.

De 14 ani ne ținem promisiunile făcute vizitatorilor TNI, acelea de a-i ajuta să se informeze corect cu privire la ofertele imobiliare de actualitate și de a-i aduce față în față cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare, într-un singur loc și în același timp. Oferta târgului este variată, expozanții TNI prezentând oferte pentru toate bugetele: low cost, medium și de lux.

La 10 ani de la boom-ul imobiliar, ediția TNI din 18-20 mai 2018 este impresionantă prin oferta RECORD de locuințe noi prezentate la un târg de profil și prin includerea, în premieră în portofoliul evenimentului, de oferte din segmentul OFFICE.” declară Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

Vă invităm să vizitați ediția TNI, 18-20 MAI 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!

Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 – 19.00 ; Duminică: 10.00 – 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii;

Parteneri: AFI City, AFI Tech Park Business Campus, Amber Gardens, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council (ROGBC), Asociația Română a Electricienilor (AREL), Mervani Invest;

Eveniment susținut de: HomeZZ.ro;

Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Știrile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Sus