Oferte locuri de munca top

28 de strazi au obtinut finantare pentru reabilitare

A fost semnat contractul de finanțare în sumă totală de circa 9,45 milioane lei, prin PNDL 2017-2020 în cadrul unei investiții totale de 16,6 milioane de lei pentru reabilitarea a 28 de străzi din municipiul Focșani. Cheltuielile aferente contribuției de la bugetul de stat vor fi suportate de la bugetul local.

În cadrul proiectului de Modernizare și reabilitare a drumurilor locale din intravilanul Municipiului Focșani vor fi modernizate străzile: Gloriei, I. L. Caragiale, Traian Ionescu, Moș Ion Roată, Transilvaniei, Rodnei, Alecu Russo, Albinei, Cărăbuș, Jiliștei, 13 Decembrie, Putnei, Diviziei, 1 Mai, Podgoriei, Ion Creangă, Aleea Școlii, Aleea Florilor, Cartier C.F.R., Emil Racoviță, Tătulescu, Nicolae Titulescu, Timotei Cipariu, Arh. Ion Mincu, Muncitori, Miron Costin, Mărăști și Duiliu Zamfirescu.
Constractul semnat prevede ca pe toate aceste străzi să fie executate lucrări atât pe partea de infrastructură carosabil, cât și pe partea de trotuare și cămine utilități ale administratorilor de rețele.

Astfel, pe partea de infrastructură carosabil edilii au în vedere o componentă de modernizare străzi prin refacerea integrală a patului de drum prin lucrări de săpătură, balastare, compactare, balast stabilizat și sistem rutier în două straturi și o componentă de reabilitare străzi, respectiv frezare, reparații și colmatare rosturi și fisuri și asternere covor bituminos în două straturi.

Toate aceste străzi se află deja în procedură de licitație pentru desemnarea constructorului de lucrări, urmând ca după încheierea contractului să fie semnat și ordinul de începere a lucrărilor, lucrări care vor demara în cursul acestei veri.

 

Citiți și:

18 km drum judetean, reabilitati cu 7 mil euro

Un nou hipermarket va obtine in curand autorizatia de construire

10 mil lei pentru reabilitare termica, finantare aprobata

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

 

Sus