Oferte locuri de munca top

Globalworth dezvolta doua noi cladiri de birouri in nordul Bucurestiului

 Globalworth Real Estate Investments Ltd. anunță finalizarea achiziției a două terenuri în zona de nord a Bucurestiului și pregătirea pentru începerea lucrărilor de construcție pentru două noi clădiri de birouri.

În urma finalizării acestora, Globalworth va deveni proprietarul celui mai mare business hub din nordului Capitalei.

Ambele terenuri se află în zona Gara Herăstrău/Barbu Văcărescu din noul Central Business District: prima este situată între clădirile Globalworth Plaza și Green Court B, iar cea de-a doua este adiacentă complexului de birouri Green Court, deținut de asemenea de companie.

În total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spații comerciale, preponderent birouri. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.

Primul teren va găzdui clădirea de birouri Globalworth Square. Finalizarea este prevăzută pentru al doilea semestru al anului 2019.

Cea de-a doua clădire va fi situată în cadrul complexului Green Court si va respecta standardele celor trei clădiri deja existente, atât din punct de vedere arhitectural, cât și din punct de vedere al calității și eficienței energetice. Aceasta va fi finalizată în cursul anului 2020.

Globalworth activează în Europa Centrală și de Est, axată cu precădere pe piața din România și Polonia. Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, prin intermediul cărora beneficiază de venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Portofoliul companiei în cele două țări era evaluat la peste 1.5 miliarde de euro la 31 decembrie 2017, dintre care 90% este în active producătoare de venit, preponderent în sectorul de birouri.

 

Citiți și:

In zona centrala a Bucurestiului va fi dezvoltat un ansamblul de locuinte colective

Doua scari de bloc cu cate 9 etaje, in pregatire

Nou magazin retail in Bucuresti, pe aproape 10 mii mp

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus