Oferte locuri de munca top

Schüco Polymer Technologies KG va fi prezentă la expoziția internațională FENSTERBAU FRONTALE, 21 – 24 martie 2018 din Nuremberg în hala 7, standul 403

Valoare adăugată pentru succesul dvs. este mesajul adresat fabricanților și distribuitorilor de ferestre de către compania care, prin aspectul echilibrat al expoziției, stabilește noi standarde în această industrie.

De 30 de ani, Schüco este un jucător de succes pe piața sistemelor din PVC. Într-o piață extrem de competitivă marca Schüco înseamnă calitate premium, soluții inovative, serii complete de produse, expertiză în materiale și servicii excepționale în toate fazele unui proces de construcție.

Relația de colaborare durabilă între Schüco și partenerii săi se bazează pe această gamă largă de servicii, care se află în centrul atenției și la această expoziție: toți vizitatorii standului de 577 mp vor fi întâmpinați cu sloganul „Valoare adăugată pentru succesul dvs. “.

Standul Schüco vă invită să experimentați valoarea adăugată

În concordanță cu această temă principală, Schüco combină prezentarea produselor, serviciilor și informațiilor în studiouri tematice. Grupate în jurul unei piețe centrale, cele patru zone tematice : „Mai mult design”, „Mai mult confort”, „Mai multă siguranță” și „Mai mult serviciu” permit vizitatorilor să descopere singuri valoarea adăugată pe care o oferă Schüco.

Inovație: valoare adăugată prin produse prospective

Un nou sistem de uși glisante cu ridicare, denumit Schüco LivIngSlide, își face debutul la Frontale. Construcția este ideală pentru construcții noi și renovări și are coeficientul de transfer termic Uf de până la 1,2 W / (m2K) , cu o adâncime a tocului de 82 mm.

În ceea ce privește culoarea, paleta coloristică este foarte diversă,  profilele pot fi finisate cu o gamă largă de folii, cu tehnologia exclusivă de finisare a suprafețelor Schüco AutomotiveFinish sau cu capacul din aluminiu Schüco TopAlu.

Valoarea adăugată pentru fabricanții de tâmplărie constă în garniturile sudabile din EPDM, prelucrabilitatea automată a tocului, instalarea simplă, baghete pentru prinderea geamului ( pentru toate grosimile de geam de la 24 la 52 mm)  și accesorii comune cu sistemul Schüco LivIng pentru ferestre.

Lansat la expoziția Frontale din 2016, sistemul Schüco LivIng pentru ferestre și uși va fi completat de un nou sistem pentru ferestre, fără armătură de oțel, certificat pentru case pasive conform Dr.Feist. În locul armăturii din oțel, Schüco folosește tehnologia patentată a profilelor din PVC coextrudate cu aluminiu. Schüco LivIng Alu Inside este 100% reciclabil și are rezistență antiefracție clasa RC2.

Noi soluții de ventilație, o gamă diversificată de feronerie, prag 0 pentru uși cu acces ușor și noi variante de design pentru capacele din aluminiu din seria Schüco TopAlu sunt alte câteva dintre cele mai importante elemente ale standului expozițional Schüco la Fensterbau Frontale  2018.

Reprezentanții Alukönigstahl SRL vor fi prezenți în standul Schüco pe toată perioada expoziției, pregătiți să vă ofere informații complete.

 

Din 1995 Alukönigstahl SRL este este reprezentanul firmelor Schüco International și Jansen AG. în România. Compania oferă partenerilor săi din domeniul construcțiilor soluții tehnice și sisteme de profile din aluminiu, PVC și oțel pentru tâmplărie și pereți cortină.Cu o cifră de afaceri de peste 17 milioan de euro în 2016, Alukönigstahl are în palmares numeroase clădiri de birouri, complexe comerciale și construcții rezidențiale, la cele mai înalte standarde de confort și calitate.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro

Sus