Oferte locuri de munca top

Bani europeni pentru o conexiune moderna intre A1 si DN14B

Pentru reabilitarea DJ 106B, pe traseul A1  – Ocna Sibiului – Țapu a fost semnat contractul de finanțare. Traseul acestui drum dintre Sibiu și Țapu are 35 km.

Valoarea totală eligibilă a acestui proiect este de peste 121,135 milioane lei, din care circa 102,7 milioane lei o reprezintă contribuția europeană, din FEDR, la care se adaugă peste 15,7 milioane lei de la Bugetul de stat, diferența fiind reprezentată de contribuția beneficiarului, CJ Sibiu.

După finalizarea lucrărilor, în 30 noiembrie 2021, traficul estimat va depăși valoarea de 3.000 autovehicule/ 24 ore.

”Drumul județean 106B, în paralel cu DN14, asigură conectivitatea directă cu A1 și Aeroportul internațional Sibiu a zonei din Podișul Târnavelor cuprinsă între Blaj și Copșa Mică-Mediaș”, a declarat doamna Daniela Câmpean, președinte CJ Sibiu.

Beneficiarul finanțării urmărește îmbunătățirea infrastructurii rutiere din Regiunea Centru, prin modernizarea drumului județean 106B, pe ruta Autostrada A1 – Ocna Sibiului – Loamneș – Soroștin – Țapu pe baza prevederilor din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Prioritatea de investiţii 6.1 – ”Stimularea mobilităţii regionale prin conectarea nodurilor secundare și terţiare la infrastructura TEN-T”.

Contractul de finanțare a fost semnat de către Președintele CJ Sibiu, doamna Daniela Câmpean și de către domnul Simion Crețu, director general ADR Centru, în prezența vicepreședintelui Marcel Constantin Luca, a administratorului public al județului, Sebastian Dotcoș și a primarilor localităților de pe traseul acestui drum.

 

Citiți și:

Doua noi proiecte rezidentiale, dezvoltate de o firma de constructii

Viitor complex comercial, pe un teren de peste 13 mii mp, in provincie

Ce proiecte de modernizare a drumurilor are un judet

Primaria unui municipiu va demara lucrari de reabilitare a blocurilor de 46 mil lei

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

 

 

 

 

 

 

Sus