Oferte locuri de munca top

Peste 138 mil lei pentru drumurile din Satu Mare

Noi proiecte de investiții în infrastructură, în valoare de 138,39 de milioane de lei, vor demara în județul Satu Mare, ca urmare a încheierii contractelor de finanțare dintre Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) și beneficiari.

Finanțarea va fi asigurată din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapa a II-a.

Au fost semnate 9 contracte de finanțare de către de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, astăzi, 8 decembrie, la sediul Consiliului Județean.

Este vorba despre aproape 63 de kilometri de drumuri județene, care se adaugă proiectelor deja existente în regiune. PNDL aduce în județ sume importante, care sunt cheltuite pentru dezvoltare locală durabilă. Banii se alocă după criterii clar stabilite, în funcție de capacitatea financiară a județului, de numărul de locuitori și de numărul de unități administrativ-teritoriale”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

PNDL II include 122 de proiecte din județul Satu Mare, care au o alocare totală în valoare de 588,37 de milioane de lei. Etapa I cuprinde 98 de obiective de investiții, pentru care sunt disponibile fonduri ce însumează 733,69 de milioane de lei.

 

Citiți și:

Planurile celui mai mare dezvoltator de centre comerciale

Vom avea contracte de finantare semnate fara asigurarea finantarii

Stadiul proiectului de reabilitare a 76 km DN

Cine va extinde o retea de apa, cu 7 mil euro

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus