Oferte locuri de munca top

Norme noi pentru datele privind retelele de utilitati publice

Un grup de lucru, organizat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), a elaborat Normele Tehnice pentru realizarea seturilor de date spațiale privind rețelele de utilități publice, aflate în stadiul de proiect în dezbatere. (fisier atasat)

La elaborarea acestor norme au participat atât reprezentanți ai ANCPI, ai Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), cât și operatorii de apă și canalizare, iluminat public și termoficare.

Proiectul normelor a fost transmis spre consultare Asociației Municipiilor din România, Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România și Asociației Orașelor din România.

Obiectul acestor norme îl constituie realizarea seturilor de date spațiale privind serviciile comunitare de utilități publice. Normele nu specifică echipamentele sau software-urile utilizate, alegerea acestora fiind exclusiv în responsabilitatea executantului, astfel încât să îndeplinească condiţiile de conţinut şi calitate cerute.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise in format word doamnei Andreea Crasnopolschi la adresele de e-mail andreea.crasnopolschi @ ancpi.ro și comunicare @ ancpi.ro in perioada 17 – 27 octombrie 2017.

 

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus