Oferte locuri de munca top

A fost ales proiectantul liniei 4 de metrou

Metrorex SA face demersurile pentru construirea unei noi linii de metrou în Capitală.

Ca urmare, a lansat o licitaţie în vederea atribuirii serviciilor pentru proiectarea, asistenţa şi consultanţa de specialitate aferente realizării unui studiu de Pre-Fezabilitate (SPF), studiu de fezabilitate pentru construcția liniei 4 de metrou: Lac Străuleşti – Gara Progresu, tronsonul Gara de Nord – Gara Progresu. În licitaţiei deschise contractul i-a fost atribuit Asocierii constituită din Metroul SA ca lider de asociere şi Amberg Engineering AG ca asociat.

La licitație au fost depuse două oferte, care au fost selectate după criteriul cel mai bun raport calitate-pret.

Activitățile în cadrul contractului, asa cum au fost stabilite prin caietul de sarcini, vor fi realizate în trei faze (etape), astfel:

Faza 1 – elaborarea Studiului de Pre-Fezabilitate (SPF);

Faza 2 – Selectia Optiunii – care include Studiul privind transportul multimodal si Studiul de siguranta;

Faza 3 – Proiectare preliminara, inclusiv elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF).

Contractul are valoarea de peste 19,71 milioane de lei fără TVA, deşi la început valoarea estimată a fost aproape dublă, de pesrte 37, 9 milioane lei, fără TVA.

Proiectul de faţă este legat de un program finanţat din fonduri comunitare şi anume “Programul de cooperare Elveţiano-Român vizând reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse”.

Construcţia liniei de metrou va îmbunătăţi transportul public urban din Bucureşti prin descongestionarea traficului de suprafaţă din zona centrală şi de sud a oraşului şi va realiza legătura directă între zona de nord-vest şi zona de sud a Capitalei.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

Sus