Oferte locuri de munca top

Solutii customizate Grupuri de pompare incendiu si de apa potabila

Master Engineering, specialisti in pompe si grupuri de pompare, solutioneaza si furnizeaza echipamente de pompare apa pentru aplicatii din cele mai diverse din domeniul rezidential (alimentare cu apa de consum, ridicare de presiune, HVAC, repomparea apei uzate, etc). Ofera solutii „la cheie” pentru stingerea incendiului, insemnand executia totala a instalatiilor de stingere incendiu cu hidranti, interiori sau exteriori, cat si a retelelor de stingere incendiu cu sprinklere.

 

1

 

Specialistii nostri ofera consultanta tehnica in vederea configurarii echipamentelor de pompare, pompe sau grupuri de pompare apa, pentru aplicatii din domeniul rezidential sau pentru stingere incendiu, in baza informatiilor culese din teren a proiectelor sau a scenariilor de incendiu.

Experienta si seriozitatea in domeniu, ne faciliteaza si iti faciliteaza accesul la o gama extinsa de solutii pompare apa, oferite de marci precum Grundfos, Wilo, Saer, Lowara.  Pompe de circulatie, grupuri de pompare, pompe submersibile de put, pompe de apa uzata cu rotor vortex sau cu tocator, pompe verticale de presiune, pompe de debit dublu-flux, pompe de incendiu, grupuri pompare sprinklere executate cf EN 12845, motopompe.

Configuram si ansamblam grupuri de pompare apa, pentru ridicarea presiunii in sisteme de hidrofor (blocuri, cladiri de birouri, case, industrie) ,  pentru echiparea statiilor de pompare incendiu, hidranti sau sprinklere, sau irigatii.

 

2

In functie de cerintele clientului, in paralel cu optimizarea costurilor de achizitie, folosim in componenta grupurilor de pompare, pompe Grundfos, Wilo, Saer sau Lowara. Automatizam sistemul de pompare specific, cu tablouri electrice de comanda si protectie, echipate, in functie de cerinte si aplicatie, cu convertizor de frecventa, pentru variatia turatiei motoarelor si optimizarii costurilor de exploatare.

Pentru mai multe informatii privind activitatea noastra, puteti accesa cu incredere siturile noastre www.solutiipomparefluide.ro sau www.solutiipomparefluide.eu sau ne puteti trimite o solicitare de pret pe adresa de mail office@master-eng.ro.

 

Sus