Oferte locuri de munca top

Cererea de spații pentru birouri a rămas ridicată

barbarosie

 

Înmulțirea numărului de companii străine sau autohtone care intră pe piața bucureșteană, semn că există un capital ridicat de încredere în economia românească, a determinat o creștere consistentă a cererii de spații de birouri și logistice.

Conform datelor din piață, volumul total al cererii de spații de birouri se ridică la circa 185.000 m.p., nivel comparabil cu cel al noilor spații ce se anticipează a fi date în folosință în cursul acestui an, chiar dacă în primele șase luni au fost livrați puțin peste 40.000 mp pe acest segment.

 

”Se pare că anul acesta nu va fi depășit volumul-record atins anul trecut, de spații noi construite pentru birouri, în ciuda creșterii constante a cererii”, explică dna Anca Barbăroșie, Managing Partner al Romtor Real Estate.

„În aceste condiții rata de neocupare a scăzut sub 10%, nivel care nu a mai fost atins din 2008, după debutul crizei financiare mondiale. În continuare, cea mai căutată zonă rămâne cea din nordul orașului, urmată de partea de vest sau cea centrală, din apropierea Pieței Victoriei” a conchis dna Barbăroșie.

 

www.romtor.ro

telefon: 0212331849

email: office@romtor.ro

 

Sus