Oferte locuri de munca top

Romtor Real Estate își păstrează ritmul accelerat de creștere

img_9038

 

Compania imobiliară Romtor Real Estate a cunoscut un ritm susținut de creștere în cei patru ani de la înființarea sa, reușind să câștige încrederea clienților și mărindu-și constant portofoliul.
Dacă în cel de al treilea an de existență raporta o triplare a volumului tranzacțiilor pe segmentul industrial, evoluție care s-a regăsit și în numărul de rapoarte de evaluare întocmite, perioada iulie 2016-iunie 2017 a adus o dublare a volumului de tranzacții de proprietăți rezidențiale, pe lângă menținerea trendului pentru celelalte segmente.
Interesul sporit acordat proprietăților cu personalitate și istorie, în special pentru segmentul rezidențial, dar și încrederea câștigată în rândul clienților, au permis companiei includerea în portofoliu a unor exclusivități, ceea ce a contribuit la această dublare a volumului tranzacțiilor.

 

„A fost un an bun, cu multiple provocări, în special în ceea ce privește segmentul industrial logistic. Au existat tranzacții complexe, în care negocierile s-au desfășurat pe o perioadă lungă de timp, declară Costel Alecu, managing partner al Romtor Real Estate.

 

Cele mai mari provocări au fost reprezentate de preț și calitatea construcțiilor, dar tocmai realizarea acestor tranzacții a permis companiei o creștere sănătoasă, care ne îndreptățește să anticipăm că vom păstra ritmul accelerat și pe viitor”, consideră Costel Alecu, care, alături de Anca Barbăroșie, conduce Romtor Real Estate.

www.romtor.ro
Telefon: 0212331849
office@romtor.ro

Sus