Oferte locuri de munca top

Iluminat arhitectural LED ENSOLA

ensola

ENSOLA realizeaza proiecte de eficienta energetica si modernizare a sistemului de iluminat prin inlocuirea surselor  clasice cu surse inovative bazate pe tehnologia LED.

ENSOLA implementeaza iluminatul LED in multe  domenii de activitate: industrial, stradal, arhirectural, office,  sportiv etc.

La intrarea in Drobeta Turnu Severin dinspre Orsova, in sensul giratoriu de la intersectia Str. Calea Timisaorei cu B-ul T.Vladimirescu si B-ul Carol I, se afla macheta “Podul lui Traian “amplasata intr-un bazin (simularea fluviului Dunarea) cu raza de 20 m, de o parte si de alta a podului fiind realizate doua casacade alcatuite din 3 alveole cu lungimea de 4 m.

ensola2Iluminatul arhitectural al replicii “Podul lui Traian” a fost realizata de SC AUTOMATIZARI ACTIONARI ELECTRICE SRL, director domnul Ion Agarlita, utilizand, pe langa alte surse de iluminat LED,  proiectoare LED ENSOLA LOTUS SMD  SLIM de 150W, IP 65, amplasate pe partea superioara a pilonilor podului, de o parte si de alta.

Proiectorul  LOTUS SMD SLIM este un produs performant, fabricat la dimensiuni reduse si cu finisaje de cea mai buna calitate.

CARACTERISTICI TEHNICE:

ensola3

www.ensola.ro    www.ensolaled.com   www.facebook.com/ensolaled

Sus